樂古Nakuz

標題: [久違的加分項目] 第一手真相rs版 [打印本頁]

作者: *Ah_馳    時間: 10-6-2007 18:16
標題: [久違的加分項目] 第一手真相rs版
前言: nakuz既rs版都死寂左好奈.....
係時候搞多d活動加下分 (話哂宜家放大假咁得閒)

我發起呢個影相活動 想比機會大家分享你地係rs世界既寫照

貼圖區人流實左太少 因此放係呢度睇下反應如何再算=)

PS.有無人識michael hk呀?今日識左佢=v=

貼咩圖呀咁? 答案係anything about rs!

任何  超級低能白痴無聊哂命kai子認真玩野多餘新圖舊圖唔新唔舊  既相
又會令人  想賞識你想識你想打擊你憎你x你xyz你...等等!  都可以post係度
只要唔好太  血腥暴力變態色情  就無問題

點加分法呀,死狗?
=.=.....首先,貼圖者會因應貼圖既精彩程度而酌量加分 (4分-20分)
如果多人post,everyweek會有一個投票
得票最多者再加30分

....打到好累,rest下先~
[edit later] (食屎狗!又偷懶!)

經典野,造勢嚇下你地先=.=

經典野,造勢嚇下你地先=.=

作者: *Ah_馳    時間: 10-6-2007 18:18
keep .........edit later
作者: star_ly    時間: 10-6-2007 18:26
呢個活動睇落好似幾好玩咁bo~~
我會參加~~大家等住睇相la~~:lol
作者: 小馬仔    時間: 10-6-2007 18:35
michael hk..
全HK RS其中一個有錢仔^^
115 CB = 99PRAYER
勁呀^^

等我黎開頭POST!哈

1.NI TELE !!唉..

2.貼返張HKPK TEAM 先

3.CL 好耐之前PK TRIP 影落既..123+ LV!

4.manager_of_wilderness..岩岩換走左既Signatrue..

作者: ilovegame(2)    時間: 10-6-2007 18:41
OKay, Here are some of my photo's not clear but still...

Here is the first time i Got my quest cape..

Here is the time i got 90 fletching, I dont suppose i will ever get 99

Here is the time i was rich...some people may not think its rich but, I earned it myself, not because of rares ot anything, earned it by making runes, cutting logs etc..

Hope you enjoyed....
作者: star_ly    時間: 10-6-2007 18:58

uloveme大姐max fletching party (uloveme大姐遲到 準備走人)

o岩o岩影低:

火路上極速逃走

作者: 因子-yanchi    時間: 10-6-2007 19:10
前幾日發生既事...係slayer tower多手禁左個short cut,

上左去aberrant spectre個度 = =

跟住..

(請留意我的stats)

my stats.JPG (127.13 KB, 下載次數: 18)

my stats.JPG

作者: 小馬仔    時間: 10-6-2007 19:12
5.上過wild 但係唔知咩係DS 既..千千萬萬唔好話比人知你上過Wild呀^^
DS 就係曾經橫掃Wild..除左DI 之外再無任何Clan / Team 能夠戰勝既Clan!
可惜較早前因為DS Leader 關左.不過Nemesis 係由DS 既艙理班底組成..
而我依家就係Nemesis^^

6.Clan Support..為左Clan 既利益+功能..各大Clan 係2006年12月12日聚集一齊..
場面震撼..現場人場多達千人..
曾一度轉W..不消一分鐘..一個只有2,3百人的W 轉眼間Full 爆2000人
因此觸發起Jaqex 派人到場了解達情..

各大公會各自跟隨各公會的Leader..爭取jaqex 開放支援公會等功能..
一邊聲喊自己的公會Support..一邊吸引Jaqex Mod 到場了解我地既心聲..
十分難得的團結..平日經常在Wild 互相爭鬥..
現在為自己及自己公會..放下一切仇怨..06年12月12日..不能忘記的一天..

7.Clan Support - 2006年12月12日..Jaqex Mod 到場..Mod Hulme + A Player Mod
↓時間:2006年12月12日9時07分53秒

8.Jaqex Mod - Mod Hulme + 3 Player mod
↓時間:2006年12月12日9時10分05秒

9.Mod Hulme 繼續留守..再有一Player Mod 到場
↓時間:2006年12月12日9時11分48秒

10.全體Random event.所有在場之玩家幾乎都有一Random event.
全因為太"嘈"既關係..Mod Hulme 的傑作^^
↓時間:2006年12月12日9時22分46秒

11.混亂之際再有一Jaqex Mod 到場
↓時間:2006年12月12日9時23分33秒

作者: 小馬仔    時間: 10-6-2007 19:18
12.2位輸左比我..所以要向我下跪..

Re moz..
哈哈..上次我都係..all 1=.=..
好彩即刻入去bloodfatdog 果到..
然後用lv 0 magic 返lumb -.-

作者: 因子-yanchi    時間: 10-6-2007 19:38
原帖由 小馬仔 於 2007-6-10 19:12 發表
5.上過wild 但係唔知咩係DS 既..千千萬萬唔好話比人知你上過Wild呀^^
DS 就係曾經橫掃Wild..除左DI 之外再無任何Clan / Team 能夠戰勝既Clan!
可惜較早前因為DS Leader 關左.不過Nemesis 係由DS 既艙理班底組 ...

12-12-06...

我應該已經冇玩rs- -

完全唔知咩事啵- -”太孤陋寡聞了.....
作者: [S]雪雕Steel    時間: 10-6-2007 20:37
搵我黎搞呀..-"-...||

作者: *Ah_馳    時間: 10-6-2007 20:57
原帖由 [S]雪雕Steel 於 2007-6-10 08:37 PM 發表
搵我黎搞呀..-"-...||

唔明你幅圖想表達咩-.-...
作者: 三十天    時間: 10-6-2007 21:05
原帖由 *Ah_馳 於 2007-6-10 20:57 發表

我記得個度要三十幾prayer先入到嫁喎-.-點解?
係咪lee幾個月又update左d野係我唔知嫁
作者: fightman08    時間: 10-6-2007 21:08
我都有小小pk picture

<<<124lvl
作者: 燎原火    時間: 10-6-2007 21:10
原帖由 *Ah_馳 於 10/6/2007 08:57 PM 發表

1 Lv 祈禱可以上祈禱屋2/f
作者: 因子-yanchi    時間: 10-6-2007 21:31
給強勢既”arus成”擊倒了- -

別小看低lvl- -

thx arus.JPG (25.36 KB, 下載次數: 10)

thx arus.JPG

arus stats.JPG (53.68 KB, 下載次數: 6)

arus stats.JPG

作者: Floralist    時間: 10-6-2007 21:44
原帖由 因子-yanchi 於 2007-6-10 21:31 發表

別小看低lvl- -

咪當買個教訓囉   
作者: [S]雪雕Steel    時間: 10-6-2007 22:20
原帖由 三十天 於 10/6/2007 21:05 發表

我記得個度要三十幾prayer先入到嫁喎-.-點解?
係咪lee幾個月又update左d野係我唔知嫁

舊圖來的..拍於2006年7月7日...
正常就要40prayer先上到..用唔正常既方法就...
作者: aRuS_成’    時間: 10-6-2007 22:55
原帖由 因子-yanchi 於 2007-6-10 21:31 發表

別小看低lvl- -

又多條whip洗 xd"
作者: Dot_com    時間: 10-6-2007 23:58
一齊做運動~

07 Jun 08 - 17.49.27.png (180.46 KB, 下載次數: 11)

07 Jun 08 - 17.49.27.png

07 Jun 08 - 17.49.54.png (179.47 KB, 下載次數: 13)

07 Jun 08 - 17.49.54.png

07 Jun 08 - 17.50.11.png (191.75 KB, 下載次數: 12)

07 Jun 08 - 17.50.11.png

作者: 燎原火    時間: 11-6-2007 10:36
標題: 無言的圖片
嘻哈呵嘻∼嘻呢哈啦∼哈嘿嘻呵∼

MH2nd:HR6目的達成,下一步擊突「起源之頂點」霸龍滅殺!

Dragon smithing.jpg (39.08 KB, 下載次數: 20)

龍盔甲之鍊成

龍盔甲之鍊成

Online bank photo.jpg (37.6 KB, 下載次數: 15)

私服之神人

私服之神人

力量之見證

力量之見證

作者: Dot_com    時間: 11-6-2007 12:07
原帖由 燎原火 於 2007-6-11 10:36 發表

MH2nd:HR6目的達成,下一步擊突「起源之頂點」霸龍滅殺!

乜有dragon item smelt咩??--"
作者: briankttse    時間: 11-6-2007 13:29
原帖由 燎原火 於 2007-6-11 10:36 發表

dragon axe 同 dragon 2h 幅圖好似有 d 問題 wo ==
作者: 小馬仔    時間: 11-6-2007 13:36
整把Dragon Spear 來出來吧^^
作者: 燎原火    時間: 11-6-2007 13:36
原帖由 briankttse 於 11/6/2007 01:29 PM 發表

dragon axe 同 dragon 2h 幅圖好似有 d 問題 wo ==

咁都睇到   比個「Good」你 :lol  

有圖果時果兩樣野未出 

PS. 你係咪有玩 MH2nd ?之前見你簽名有類似的東西。
作者: 狂@車R    時間: 11-6-2007 13:36
Time to show off! =p
近來在努力研究私服
希望不久能夠成功開放 special attack

甚麼都可以改!

這是鋤不完的 Rune ore!

技能轉眼間變 99 level!
作者: 三十天    時間: 11-6-2007 20:09
原帖由 狂@車R 於 2007-6-11 13:36 發表
Time to show off! =p
近來在努力研究私服
希望不久能夠成功開放 special attack

甚麼都可以改!
http://i21.photobucket.com/albums/b279/l ...

我想知私服係乜野黎嫁..?
作者: dealyou    時間: 11-6-2007 20:35
get 到fire cape 個一刻     同jad的lv

作者: chloung123    時間: 11-6-2007 23:45
一出hunter哥陣

drop party

uloveme屋企

作者: jack19921214    時間: 12-6-2007 00:15
無聊一貼

都ok奈之前既圖...

作者: 小馬仔    時間: 12-6-2007 13:13
你果個私服仲係舊架bo^^
作者: star_ly    時間: 12-6-2007 15:12
情侶裝~:lol

仲有一張:

作者: Floralist    時間: 12-6-2007 15:56

狗兄啱啱login, hi咗我一聲, 跟住又即log out, 佢究竟想點呢?
作者: *Ah_馳    時間: 12-6-2007 18:57
火火!!
幫手加下分 ,唔係要我一個人加哂下話=,=...

作者: 933032    時間: 12-6-2007 19:02
原帖由 star_ly 於 2007-6-12 15:12 發表
情侶裝~:lol
仲有一張:

E~!

乜見到我login + logout ge.....=.=

識架;P

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

Mod -.-

作者: 燎原火    時間: 12-6-2007 19:37
原帖由 *Ah_馳 於 12/6/2007 06:57 PM 發表
火火!!
幫手加下分 ,唔係要我一個人加哂下話=,=...

要幫手要出聲嘛∼

你愛你都要講你地先會知啦∼ :lol

點解個個有分加我無∼

仲要我去加人分∼
作者: *Ah_馳    時間: 13-6-2007 11:54
原帖由 燎原火 於 2007-6-12 07:37 PM 發表

要幫手要出聲嘛∼

你愛你都要講你地先會知啦∼ :lol

點解個個有分加我無∼

仲要我去加人分∼

有加呀,無咩?=.="

原帖由 Floralist 於 2007-6-12 03:56 PM 發表

狗兄啱啱login, hi咗我一聲, 跟住又即log out, 佢究竟想點呢?

同你say完hi就有便意
咪logout囉

作者: briankttse    時間: 13-6-2007 14:19
原帖由 燎原火 於 2007-6-11 13:36 發表

咁都睇到   比個「Good」你 :lol  

有圖果時果兩樣野未出 

PS. 你係咪有玩 MH2nd ?之前見你簽名有類似的東西。

多謝你個 「Good」 先
嗯嗯我有玩MH2nd
作者: 銀光    時間: 13-6-2007 14:30
原帖由 因子-yanchi 於 2007-6-10 19:38 發表

12-12-06...

我應該已經冇玩rs- -

完全唔知咩事啵- -”太孤陋寡聞了.....

我連個password都唔記得左lu......

玩緊其他online game~
作者: *Ah_馳    時間: 13-6-2007 21:24
wa "得"到dark bow!!!:lol

dark bow1.PNG (207.46 KB, 下載次數: 13)

dark bow1.PNG

dark bow2.PNG (162.19 KB, 下載次數: 17)

dark bow2.PNG

作者: jing211091    時間: 14-6-2007 00:10
冇野做入黎nakuz行下,點知比我見到尼個post,等我爆下料la
以下相片係一名基佬上年係RS向本人示愛既珍貴相片

作者: 燎原火    時間: 14-6-2007 12:07
標題: 超珍貴 CF 絕密圖片
keep左好耐!cf的殺必死陣容!

小朋友時代署名遊戲「猜皇帝」!

小朋友時代署名遊戲「猜皇帝」!

kill it.JPG (16.33 KB, 下載次數: 10)

有什麼大計進行嗎?

有什麼大計進行嗎?

作者: 小馬仔    時間: 14-6-2007 13:08

999,999,999 - Zezima

作者: woraphoi    時間: 14-6-2007 21:11
我有相啊~但係唔識整上黎可以教我媽~
作者: 天劍.雷伊    時間: 15-6-2007 00:13
放緊大假
又被人HACK左個ACC
好慘._.

作者: Floralist    時間: 15-6-2007 00:23
原帖由 燎原火 於 2007-6-14 12:07 發表
keep左好耐!cf的殺必死陣容!

歡唔歡迎我入番CF?
作者: 逆~流    時間: 15-6-2007 06:54

無聊圖一幅~
作者: 燎原火    時間: 15-6-2007 13:50
原帖由 天劍.雷伊 於 15/6/2007 12:13 AM 發表
放緊大假
好慘._.

hack 左都仲有好多靚野丫!
作者: *Ah_馳    時間: 15-6-2007 14:58
原帖由 天劍.雷伊 於 2007-6-15 12:13 AM 發表
放緊大假
好慘._.

我願意俾小小capital raylam大哥再起家!
有咩即管出聲 我做細既一定幫手@@

原帖由 Floralist 於 2007-6-15 12:23 AM 發表

歡唔歡迎我入番CF?

我就無咩所謂既=.= (不過你有咁多仇家=.=)

不過cf因為某d原因而關左囉

原帖由 woraphoi 於 2007-6-14 09:11 PM 發表
我有相啊~但係唔識整上黎可以教我媽~

回覆有得 上傳附件~

作者: 燎原火    時間: 15-6-2007 17:43
原帖由 *Ah_馳 於 15/6/2007 02:58 PM 發表

我願意俾小小capital raylam大哥再起家!
有咩即管出聲 我做細既一定幫手@@

我就無咩所謂既=.= (不過你有咁多仇家=.=)

不過cf因為某d原因而關左囉

回覆有得 上傳附件~

我需要2M再起家。

Matin 哥點會有仇家?只是多Fans ,大家都封佢係「偶像」

提提你,一般會員上傳的東西好像會在數月後自動 Delete 的。
作者: jimmylui253    時間: 15-6-2007 17:58
這圖是用黎曬命......
e定重多....
去拍lu!!
作者: 因子-yanchi    時間: 15-6-2007 18:33
原帖由 jimmylui253 於 2007-6-15 17:58 發表
e定重多....
去拍lu!!

火版同狗版係咁易一個h’ween mask都達死你呢堆野喇- -

曬命- -

p.s.我窮過你,真的

作者: 小馬仔    時間: 15-6-2007 18:47
原帖由 燎原火 於 2007-6-15 17:43 發表
我需要2M再起家。

Matin 哥點會有仇家?只是多Fans ,大家都封佢係「偶像」

我都要..10M 再起家

毆打對像呀Ma..我都係其中一個封佢做毆像架..

原帖由 jimmylui253 於 2007-6-15 17:58 發表
e定重多....
去拍lu!!

好驚@@?曬死我@@?
兩位版主既資產可以買幾十-幾百套你呢D....

原帖由 因子-yanchi 於 2007-6-15 18:33 發表

火版同狗版係咁易一個h’ween mask都達死你呢堆野喇- -

曬命- -

p.s.我窮過你,真的

↑有Guthan 呀你=.=..
作者: cool_snow    時間: 15-6-2007 19:15
唉, 見到有人曬緊有幾多野, 令到我又想將我所有既 account bank pics 比你地睇,
哈哈哈~!!!

個 main 就唔放上黎喇~!! 呵呵呵~!!!!

amy noob bank1-15-6-07.PNG (169.45 KB, 下載次數: 19)

amy noob bank1-15-6-07.PNG

amy noob bank-2-15-6-07.PNG (76.76 KB, 下載次數: 12)

amy noob bank-2-15-6-07.PNG

amy noob bank3-15-6-07.PNG (223.8 KB, 下載次數: 15)

amy noob bank3-15-6-07.PNG

作者: cool_snow    時間: 15-6-2007 19:32
標題: Full dragon couple
好耐之前同朋友一齊影既 full dragon,
佢係我一個好好既朋友, 當時既我仲未有 fury ammy~!!

仲有我打 kq 拎到既 d chain

full dragon-2.JPG (99.75 KB, 下載次數: 18)

full dragon-2.JPG

kq d chain.PNG (72.57 KB, 下載次數: 17)

kq d chain.PNG

d chain-2nd.PNG (147.72 KB, 下載次數: 17)

d chain-2nd.PNG

d chain-3rd.PNG (137.94 KB, 下載次數: 16)

d chain-3rd.PNG

作者: 燎原火    時間: 15-6-2007 19:35
原帖由 jimmylui253 於 15/6/2007 05:58 PM 發表
e定重多....
去拍lu!!

如果沒有晒命的本錢,想在 Nakuz 晒命是危險的行為!會有反效果哦!

請不要 Show off ,我快被曬死了

原帖由 因子-yanchi 於 15/6/2007 06:33 PM 發表

曬命- -

p.s.我窮過你,真的

有錢的只是狗狗一個,關我什麼事,串我窮也要有限度。

原帖由 小馬仔 於 15/6/2007 06:47 PM 發表

我都要..10M 再起家

毆打對像呀Ma..我都係其中一個封佢做毆像架..

好驚@@?曬死我@@?
兩位版主既資產可以買幾十-幾百套你呢D....

↑有Guthan 呀你=.=..

係丫∼你都封左佢做「偶像」?

兩位版主?無錯是當然的,只有我一個的話真的會被曬死,但加上狗狗的錢錢我就不怕了。

原帖由 cool_snow 於 15/6/2007 07:15 PM 發表
唉, 見到有人曬緊有幾多野, 令到我又想將我所有既 account bank pics 比你地睇,
哈哈哈~!!!

個 main 就唔放上黎喇~!! 呵呵呵~!!!!

哦∼今天的太陽ok曬∼!!!
作者: teagod2004    時間: 15-6-2007 19:44
點解amy姐果bank比我想像中少好多野...例如應該有d borrow野..

作者: 燎原火    時間: 15-6-2007 19:45
原帖由 teagod2004 於 15/6/2007 07:44 PM 發表
點解amy組果bank比我想像中少好多野...例如應該有d borrow野..

佢果個唔係 Main A/c Bank 圖
作者: cool_snow    時間: 15-6-2007 19:51
可以比你地睇我個 main account bank 圖, 不過已經唔 update,
因為成幾個月前影低的, 不過有好多野都唔係 bank, 哈哈哈...
係................................... 秘密~!!! 呵呵呵~!!!;P

作者: teagod2004    時間: 15-6-2007 19:53
原帖由 cool_snow 於 2007-6-15 19:51 發表
可以比你地睇我個 main account bank 圖, 不過已經唔 update,
因為成幾個月前影低的, 不過有好多野都唔係 bank, 哈哈哈...
係................................... 秘密~!!! 呵呵呵~!!!;P

囧 終於見真章啦...

所有d weps 齊曬..

作者: 因子-yanchi    時間: 15-6-2007 20:02
原帖由 cool_snow 於 2007-6-15 19:51 發表

多野到頭暈- -...

我係你賣晒佢好過- -唔係執都有排執-- 

剩番d真係常用既
作者: car_toy    時間: 15-6-2007 20:19
無聊一貼,從鑽研CD-ROM 回來了…

Showing off... 400 prayer potion...

大石搴死蟹

什麼叫補左等於冇加過,有眼睇

小朋友,唔好玩火呀!

唔玩火,唔代表可以玩冰!

游泳興趣班,月費390!

小心山洪爆發呀!

請勿跳水

作者: 燎原火    時間: 15-6-2007 20:30
標題: 大家唔好再 Show Off(曬命)!
各大佬們手下留情,小的不想被曬死呢!

蛋蛋>旦旦>Elaine

egg egg.JPG (3.94 KB, 下載次數: 22)

egg egg.JPG

作者: Dot_com    時間: 15-6-2007 20:38

當我有幸見到幅bank圖之後......

作者: doggy123    時間: 15-6-2007 21:16
原帖由 car_toy 於 2007-6-15 12:19 發表
無聊一貼,從鑽研CD-ROM 回來了…

Showing off... 400 prayer potion...

大石搴死蟹
http://img466.imageshack.us/img466/1493/07jun1519 ...

months ago i let friend to collapse me

作者: Dot_com    時間: 16-6-2007 00:15
原帖由 doggy123 於 2007-6-15 21:16 發表

months ago i let friend to collapse me

點扣115血--"??
作者: car_toy    時間: 16-6-2007 09:56
原帖由 Dot_com 於 2007-6-16 00:15 發表

點扣115血--"??

佢用sara brew 就可以加hp 到115
作者: goodericdong    時間: 16-6-2007 14:40
不如show off 嗰d扣分啦 囧
冇p hat 唔好出來 (雖然我都冇-_-)
作者: 燎原火    時間: 16-6-2007 15:15
原帖由 goodericdong 於 16/6/2007 02:40 PM 發表
不如show off 嗰d扣分啦 囧
冇p hat 唔好出來 (雖然我都冇-_-)

其實show off 無咩問題,都係分享一下姐。

最多只係令我自卑一會。
作者: ★威威赤赤麵★    時間: 16-6-2007 17:02

刪除         =]
作者: 因子-yanchi    時間: 16-6-2007 17:14
原帖由 ★威威赤赤麵★ 於 2007-6-16 17:02 發表
自卑好自卑好.....自卑増下自己信心....

邊個醒目的朋友創出呢個咁醒目既道理嫁- -?!

自卑就係自卑

有自信就係有自信- -點拉埋黎講- -

見到amy個bank...我覺得我個bank好渺小- -
少佢好多野....
作者: car_toy    時間: 16-6-2007 20:17
邊個醒目的朋友創出呢個咁醒目既道理嫁- -?!

自卑就係自卑

有自信就係有自信- -點拉埋黎講- -

算了… 我相信佢為此事感到自卑而自責,佢已經躲起來了…

剛剛在圖片庫找出這些東東…

靈異事件一… 定零一?

靈異事件二… fishing guide 冇人?

靈異事件三… 被埋半身的人

Blazing hearts pc clan

作者: [H]stevencc    時間: 16-6-2007 22:27
我又show 下我個bank sin..
當然做了適當改動....

一大推垃圾未得閒清

作者: 因子-yanchi    時間: 16-6-2007 22:36
原帖由 [H]stevencc 於 2007-6-16 22:27 發表

一大推垃圾未得閒清

又一個多野多到喊既同學仔- -
作者: 三十天    時間: 16-6-2007 23:46
原帖由 [H]stevencc 於 2007-6-16 22:27 發表

一大推垃圾未得閒清

搵想要ga野都有排搵

我奇實都可以幫下你清垃圾嫁
例如果d冇用ga dragon items

作者: goodericdong    時間: 17-6-2007 11:54
Skillcape pure?@@ lv3嗰個係fire making pure, lv9嗰個係cooking.

作者: 小馬仔    時間: 17-6-2007 12:07
原帖由 goodericdong 於 2007-6-17 11:54 發表
Skillcape pure?@@ lv3嗰個係fire making pure, lv9嗰個係cooking.103590

呢D 咪係果D 勁人得閒無野做..
多錢得濟亂咁洗..
作者: goodericdong    時間: 17-6-2007 14:15
咁多人show off 我又來.....

淨係留意頭兩行好啦,下面冇汁過..=.=
我窮到冇錢買phat架...

作者: [H]stevencc    時間: 17-6-2007 15:42
傳說中的 3rd age ranger armor

作者: michael_hk    時間: 18-6-2007 15:13
bank pic(partial)

作者: goodericdong    時間: 18-6-2007 16:31
好大個blue phat 啊!!!
咁先係真正既有米=.=
再來:
update前1秒升lv成功!!!

mwuhahaahaa!

作者: 燎原火    時間: 18-6-2007 18:45
好耐無玩拼圖,想不到都係咁快手!

太易,無難度!:lol

作者: william~    時間: 20-6-2007 17:51
好野~今日終於升到85 mining了!

大家見我係wildy mine rune唔好pk我呀-__-

作者: 小馬仔    時間: 20-6-2007 18:24
見你一次殺你一次^^..呵呵
作者: 因子-yanchi    時間: 20-6-2007 19:41
原帖由 michael_hk 於 2007-6-18 15:13 發表
bank pic(partial)

我對p het冇咩興趣- -反而對prayer cape興趣大d=o=

唔知幾時先升到126- -
作者: domlo    時間: 20-6-2007 20:20
ready打 702

connection lost.....無奈

85 mage =)

3 ancients 守 cammy bank

我做左master

38...

Deserted cw...

w2 spot 到新 dragonfire shield

all not ranked....

ice burst

me, last rank range lolz

madgamer2@!!!

muskee!!!

uloveme!!!!!!!

uloveme with gilded armor@@

作者: pk1280    時間: 22-6-2007 17:49

無聊作..但冇改過圖...要留意下我指住既野呀@@"
作者: [S]雪雕Steel    時間: 22-6-2007 17:55
原帖由 pk1280 於 22/6/2007 17:49 發表
http://hk.geocities.com/zero_lam999/pk1295.bmp

無聊作..但冇改過圖...要留意下我指住既野呀@@"

9hp都係好舊既ac先有..
作者: pk1280    時間: 22-6-2007 20:14
雪雕兄果然醒目@@"
作者: 因子-yanchi    時間: 23-6-2007 00:33
我最愛的rs全白色晚裝

full white.JPG (25.63 KB, 下載次數: 14)

full white.JPG

作者: 狂@車R    時間: 23-6-2007 22:45
原帖由 因子-yanchi 於 2007-6-23 00:33 發表
我最愛的rs全白色晚裝

好奇問一句, 你係邊個 ac

我太耐唔記得
作者: *Ah_馳    時間: 24-6-2007 17:15
原帖由 [H]stevencc 於 2007-6-17 03:42 PM 發表
傳說中的 3rd age ranger armor

呢套野我上次見到個126LV著,係到射GREATER DEMON
作者: *Ah_馳    時間: 24-6-2007 17:27
岩岩加哂 D分啦
唔好意思咁遲先加番
作者: 小馬仔    時間: 24-6-2007 18:02
↑ 連Post..
扣分^^"
作者: jing211091    時間: 24-6-2007 18:10
其實我心入面一直有條刺,事到如今,終於可以講出黎喇!!Alaewong你睇下啦!!

作者: 小馬仔    時間: 24-6-2007 18:20
呵..Jing^^"你好野!!

你唔好比我搵返你d 相(Format 完部機=.=)
搵返你就知死..呵呵..

Dr3..佢死得..呵呵..
踩去新加坡將佢KO!Yeah!..Lol

(扣分扣分!!唔好加分比佢呀><")
作者: jing211091    時間: 24-6-2007 18:24
好驚驚tim....你指咩野相??我7好似唔係比左好多圖片你咋bor
作者: 小馬仔    時間: 24-6-2007 18:26
夠晒喇!!

火火+狗狗..
我貼Jing 既自拍照..
+我30分得唔得先!!??呵呵

再貼埋Jing 問我點樣XX 既MSN 對話照..
再+我30分得唔得先!!??呵呵

再貼埋Jing 慘死Wild + 比我地笑碌地既相..
再再+我30分得唔得先!!??呵呵
作者: jing211091    時間: 24-6-2007 18:29
大人,放過小人la!!!!唔好post呀!!!不過add左我msn既RS fds都知我咩野樣咁滯....
作者: 小馬仔    時間: 24-6-2007 18:32
咁得喇..
既然咁多人都知..
咁就唔差在Post 埋出黎比D 唔識你既人識下你喇^^"..
呵呵呵..
等火火/狗狗批准..30分一幅自拍照..先..呵

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55w2w.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2